Skip to main content

우리의 약속
당신의 재능

검색

Teamleader Service

Location 스톡홀름, Stockholm County 등록일 September 09, 2024 공고 ID 17133
Tjänsten och dina ansvarsområden

Ditt uppdrag kommer att vara att leda och arbeta med ständiga förbättringar av Mettler Toledos underhållstjänster som exempelvis nyinstallationer, årliga underhåll av instrument inom vågar, vägningssystem, analys- och processinstrument gentemot våra kunder inom after sales. Till din hjälp har du mycket kompetenta tekniker som rapporterar direkt till dig. Du kommer att samarbeta med vår säljorganisation och andra avdelningar inom service. Du rapporterar till Regional Operational Manager SE/NO.

I rollen ingår även ett övergripande ansvar för resursplaneringen. Du leder, stöttar och coachar ditt team som består av ca 15 servicetekniker som är placerade runt om i Sverige.

Du har erfarenhet att arbeta med ekonomiska mål och att leverera på dessa. Vi söker dig som drivs av att leda och tänka nytt.

Dina arbetsuppgifter:

  • Ansvar för att medverka aktivt till att resurser utnyttjas effektivt
  • Du har budgetansvar och följer upp motsvarande mål och kostnader
  • Avtalshantering, SLA och kundkontakt
  • Du kommer att vara involverad i rekryteringen av nya tekniker samt säkerhetsställa att befintlig personal får rätt utbildning kontinuerligt
  • Aktivt coacha och stötta ditt team i det dagliga arbetet


Vad behöver du för att lyckas
För att lyckas i rollen tror vi att du har byggt upp din erfarenhet under 3-5 år i en liknande position, gärna från en serviceorganisation eller motsvarande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller liknande.
Rollen kräver goda ledaregenskaper, ekonomiskt sinne och förmåga att arbeta resultatorienterat. Du har hög social kompetens och förmågan att utveckla långsiktiga kundrelationer. Du har även en administrativ ådra och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats inom ramen för ett globalt bolag med trevliga kollegor. Som anställd på Mettler Toledo får du bra förmåner som bland annat kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag, Edenred lunchförmån, hälsoundersökning och för denna tjänst ingår även tjänstebil.
Tjänsten är en fast heltidstjänst på 37,5 h /vecka som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och
du utgår från vårt kontor på Virkesvägen 10 i Hammarby Sjöstad.

Om MT
METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och servicetjänster. Vi är marknadsledande och våra lösningar är ofta nyckelprodukter inom R&D, kvalitetskontroll och i tillverkningsprocesser. Vi har kunder inom många olika branscher, allt ifrån biovetenskap och livsmedel till kemikalier. Vi verkar över hela världen och har en kultur starkt formad av innovation och nytänkande.
Likabehandling
Vi främjar lika möjligheter över hela världen och värdesätter mångfald i våra team när det gäller affärsbakgrund, kompetensområde, kön och etnicitet. För mer information om vårt engagemang för hållbarhet, mångfald och jämställdhet besök oss här.

METTLER TOLEDO 알아보기

METTLER TOLEDO 직원의 “일상”을 살펴보십시오. 이 회사의 어디에서 일하든 팀 분위기는 그대로 유지됩니다. METTLER TOLEDO는 바로 귀하가 있어야 할 곳 일 수 있습니다.

Let's Connect

Talent Community에 가입하여 맞춤형 업데이트를 받으십시오.

가입하기

우리는 기회 균등 고용주이며 회사의 다양성을 소중히 여깁니다. 우리는 인종, 피부색, 종교, 성별, 연령, 출신 국가, 장애, 성적 취향, 성 정체성, 유전 정보, 보호 대상 재향 군인 지위 또는 기타 보호 대상 분류에 관계없이 고용을 고려합니다. 법률에 따라 지원자로서 EEO 권리에 대해 알아보십시오.

METTLER TOLEDO는 모든 사용자가 www.mt.com을 이용할 수 있도록 노력하고 있습니다. 당사 웹사이트의 접근성과 관련하여 당사에 연락하거나 지원 절차를 완료하는 데 도움이 필요한 경우 연락처 EEO@mt.com 로 문의하십시오