Skip to main content

우리의 약속
당신의 재능

검색

Servicetekniker till Mettler-Toledo

Location 베스트라예탈란드 주 등록일 September 13, 2024 공고 ID 17260
Tjänsten och dina ansvarsområden

Rollen
Som servicetekniker utgår du från ditt hemmakontor där du även utför dina administrativa sysslor. Dina uppdrag styrs och planeras ut centralt i samråd med din servicekoordinator. Arbetsveckorna är varierande med resor till kunder i Göteborg med omnejd, det kan även förekomma resor till annan ort. Du har en daglig dialog med dina kollegor och din teamleader.


Arbetsuppgifter kan vara

  • Felsökningar och reparationer ute hos kund
  • Utföra service och förebyggande underhåll
  • Installationer av vågar och olika system
  • Kalibrering av instrument
  • Administration


Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning (el eller teknik)
  • Erfarenhet inom elektronik
  • En allmänt god teknisk förståelse·
  • Förmåga att arbeta självständigt
  • Krav på B-körkort
  • Engelska och svenska i tal och skrift

Meriterande om du gått en YH-utbildning för servicetekniker eller tidigare arbetat som servicemontör. Erfarenhet från tidigare laboratorieindustri eller annan likvärdig bransch ser vi som en stor fördel.






Vad behöver du för att lyckas

Så vad innebär det mer specifikt att vara resande servicetekniker? Jo, med stolthet arbetar du med marknadens mest innovativa produkter inom vågar och analysinstrument. Dina arbetsdagar tillbringar du ute hos kunder runtom i södra Sverige, där du arbetar med service, kalibreringar och olika installationer. 

Tekniska problem tillhör din vardag, det sitter så djupt i ryggmärgen att du snarare benämner de som möjligheter på så många nivåer. Eftersom du kommer att vara en av Mettler Toledos ambassadörer ute hos kunder och deras ansikte utåt, så kommer dina sociala, kommunikativa styrkor komma väl till användning.


Vårt erbjudande till dig

Du erbjuds
Du kommer till ett företag där du har goda utvecklingsmöjligheter.

Ett spännande och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. Trevliga kollegor och kunder som du knyter tät kontakt med. Möjlighet till förmånsbil, hälsoundersökning och friskvårdsbidrag.

Bra att veta
Det här är en rekrytering där du anställs direkt av Mettler Toledo. Tjänsten är heltid och tillträde är enligt överenskommelse. Du kommer att få genomgå kurser varav en är ett par veckor på huvudkontoret i Schweiz. Du utgår och arbetar i Göteborg med omnejd. Du tillhör ett lokalt team där man stöttar varandra vid behov. Även andra resor i Sverige kan förekomma men inte på daglig basis.


Välkommen med din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.



Om MT
METTLER TOLEDO är en ledande global leverantör av precisionsinstrument och servicetjänster. Vi är marknadsledande och våra lösningar är ofta nyckelprodukter inom R&D, kvalitetskontroll och i tillverkningsprocesser. Vi har kunder inom många olika branscher, allt ifrån biovetenskap och livsmedel till kemikalier. Vi verkar över hela världen och har en kultur starkt formad av innovation och nytänkande.
Likabehandling
Vi främjar lika möjligheter över hela världen och värdesätter mångfald i våra team när det gäller affärsbakgrund, kompetensområde, kön och etnicitet. För mer information om vårt engagemang för hållbarhet, mångfald och jämställdhet besök oss här.

METTLER TOLEDO 알아보기

METTLER TOLEDO 직원의 “일상”을 살펴보십시오. 이 회사의 어디에서 일하든 팀 분위기는 그대로 유지됩니다. METTLER TOLEDO는 바로 귀하가 있어야 할 곳 일 수 있습니다.

Let's Connect

Talent Community에 가입하여 맞춤형 업데이트를 받으십시오.

가입하기

우리는 기회 균등 고용주이며 회사의 다양성을 소중히 여깁니다. 우리는 인종, 피부색, 종교, 성별, 연령, 출신 국가, 장애, 성적 취향, 성 정체성, 유전 정보, 보호 대상 재향 군인 지위 또는 기타 보호 대상 분류에 관계없이 고용을 고려합니다. 법률에 따라 지원자로서 EEO 권리에 대해 알아보십시오.

METTLER TOLEDO는 모든 사용자가 www.mt.com을 이용할 수 있도록 노력하고 있습니다. 당사 웹사이트의 접근성과 관련하여 당사에 연락하거나 지원 절차를 완료하는 데 도움이 필요한 경우 연락처 EEO@mt.com 로 문의하십시오