Skip to main content

Notre engagement
Votre talent

Rechercher

Sales manager Industrie

Location Tiel, Gueldre Date de publication May 22, 2024 ID de l'offre 16385
Over de vacature
In deze veelzijdige rol ben je onder andere verantwoordelijk voor de omzet en toekomstige groei van de Business Area Industrie. Je stuurt het sales team aan dat bestaat uit 7 account-managers. Deze accountmanagers zijn verantwoordelijk voor verkoop van de Industrie oplossingen in hun salesrayon.

We zijn op zoek naar een sales manager met coachende vaardigheden en die niet schroomt om de handen uit de mouwen te steken om het sales team te begeleiden en verder te ontwikkelen. Ook ben je strategisch aangelegd en speel je een belangrijke rol in het vertalen van de (sales) strategie naar concrete actieplannen en verbeterplannen  om verdere groei te realiseren.

Gezien het globale karakter van de sales-strategy, je werkt samen met alle andere afdelingen zoals, Engineering, Verkoop binnendienst, service, telesales en backoffice. Je zal rapporteren aan de Business Area Manager Industrie. Daarnaast werk je nauw samen met de productie organisaties van onze oplossingen.

Waar beschik je over?
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (commerciële, economische of andere relevante richting) en een aantal jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in een internationale organisatie;
Je hebt affinitiet met techniek en bent bekend met de Chemie, Pharma en Food en Beverage markt;
Je bent proactief, ambitieus en een energieke professional met uitstekende mondelinge en schriftelijke communciatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) french nice to have;
Je weet goede contacten op te bouwen op diverse niveaus, dit zowel bij onze klanten als binnen Mettler-Toledo – in de Benelux en daarbuiten;
Je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen een wereldwijde sales strategie en de lokale implementatie hiervan;
Je weet door middel van training en coaching het beste uit mensen naar boven te halen;
Het stellen van ambitieuze doelen en samen met je team het maximale doen om deze te behalen, is voor jou een tweede natuur.

Wat bieden wij jou?
Een goed salaris, aangevuld met mooie bonussen als je je salestargets haalt.
Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De wereld ligt aan je voeten bij METTLER TOLEDO; groei door binnen of buiten sales. Of - als je dat wilt - zelfs internationaal!
De ruimte en vrijheid om jouw werkdagen en het contact met klanten in te vullen zoals jij dat wilt.
Minimaal 25 vakantiedagen en 9 adv-dagen bij een fulltime aanstelling. 
Een bedrijfsauto die je privé mag gebruiken en een smartphone en laptop.
Een goede pensioenregeling.
Prettige collega’s bij wie je altijd terechtkunt met je vragen.
Regelmatig afdelingsuitjes en leuke vrijdagmiddag borrels!

Over MT
Van de supermarkt en apotheker om de hoek tot fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie en laboratoria: overal waar de nauwkeurigheid van weeggegevens en betrouwbaarheid van analyses essentieel zijn, speelt METTLER TOLEDO een belangrijke rol. Met vestigingen in meer dan 100 landen en ruim 15.000 collega’s leveren wij precisie-instrumenten en -diensten voor tal van toepassingen binnen onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie, logistiek en retail aan klanten over de hele wereld.

Vanuit Tiel en Brussel zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp, de distributie én de service van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten in de Benelux. Ons doel? In ons vakgebied de beste zijn en altijd de juiste kwaliteit bieden, onder andere door iedere klant vakkundig te adviseren bij de specifieke toepassing van onze producten en systemen. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange praktijkervaring, knowhow en specialisten op een breed terrein.

Wil je meer weten over METTLER TOLEDO? Check dan ons bedrijfsprofiel.
EEO Verklaring
Wereldwijd innovatief: daar staan we voor bij METTLER TOLEDO. Om onze doelstellingen te realiseren, werken we met collega’s over de hele wereld samen. Onze medewerkers staan centraal; iedere collega zorgt er immers voor dat onze organisatie overal ter wereld goed kan concurreren. 

We willen dan ook een betrokken werkgever zijn voor iedereen. Daarom promoten we wereldwijd gelijke kansen en hechten we grote waarde aan diversiteit in onze teams op basis van zakelijke achtergrond, expertise, geslacht en afkomst. Benieuwd naar onze inzet op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen? Lees meer over onze cultuur, visie en waarden.

En savoir plus sur METTLER TOLEDO

Jetez un coup d'œil à une « journée dans la vie » d'un employé de METTLER TOLEDO. Quel que soit l'endroit où vous travaillez dans cette entreprise, l'esprit d'équipe transparaît. METTLER TOLEDO est peut-être exactement là où vous appartenez.

Connectons-nous

Rejoignez notre communauté de talents et recevez des mises à jour personnalisées sur nos opportunités.

S’enregistrer

Nous souscrivons au principe de l'égalité d'accès à l'emploi et valorisons la diversité au sein de notre entreprise. Nous prenons en considération l'emploi sans tenir compte de la race, de la couleur, de la religion, du sexe, de l'âge, de l'origine nationale, du handicap, de l'orientation sexuelle, de l'identité de genre, des informations génétiques, du statut d'ancien combattant protégé ou de toute autre classification protégée. Renseignez-vous sur vos droits en matière d'égalité des chances en tant que demandeur en vertu de la loi.

Retrouvez les résultats de notre Index égalité Femmes-Hommes ici.

METTLER TOLEDO s'efforce de rendre www.mt.com accessible à tous les utilisateurs. Si vous souhaitez communiquer avec nous au sujet de l'accessibilité de notre site Web ou si vous avez besoin d'aide pour remplir le processus de demande, veuillez communiquer avec nous à l'adresse Contactez-nous EEO@mt.com.