Skip to main content

Notre engagement
Votre talent

Rechercher

Saha Servis Teknisyeni (Ürün Kontrol Sistemleri) - Field Service Technician (Product Inspection)

Location Istanbul, İstanbul Date de publication August 29, 2024 ID de l'offre 17383
Açık İş Fırsatımız ve Aranan Nitelikler
Ürün Kontrol Sistemleri bölümlerinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip, İstanbul, Gebze, Darıca, Dilovası  yada yakın lokasyonda ikamet eden "Saha Servis Teknisyeni" takım arkadaşı arıyoruz.

  • Lisans Mezunu ya da Meslek Yüksek Okullarının Elektrik-Elektronik-Makine-Mekatronik gibi teknik bölümlerden mezun.
  • Tercihen Ürün Kontrol Sistemlerinde (x-ray, Checkweigher, metal detektör vb.) Servis, Arıza, Bakım, Kalibrasyon, Kurulum ve Devreye Alma çalışmalarında deneyim sahibi.
  • Tercihen TURKAK 17025 ve Terazi-Kütle kalibrasyonunda deneyim sahibi.
  • Elektrik, Elektronik, Otomatik Kumanda, Otomasyon, Pnömatik ve Mekanik anlamda makine servis hizmetleri dahilinde  belli bir alt yapıya ve deneyime sahip olan.
  • Bilgisayar ve MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen.
  • Planlama, problem çözme ve organizasyon becerisi yüksek olan.
  • Yurt içi ve Yurt dışı seyahat engeli olmayan.
  • B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen (Tercihen SRC4 Belgesine de sahip).
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olan.
  • Sorumlu olduğu ürünler hakkında yurt dışında verilecek eğitimlere katılabilecek , teknik dokümanları anlayabilecek  ve global  ekiplerimiz ile görüşme, yazışma yapabilecek seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olan.


Yapmanız Gerekenler
  • MT-TR Servis'in sorumluluğu altında bulunan tüm cihazları çalışma talimatlarına uygun olarak kullanmak, kurulumlarını yapmak, arıza tespitleri, onarım, bakım, kalibrasyon ve verifikasyonlarını yapmak vb. servis hizmetlerini vermek.
  • Cihazların kullanıcı eğitimlerini vermek.
  • Kendisine atanan işleri zamanında başlayarak eksiksiz olarak tamamlamak.
  • Müşteriye verilen servis hizmeti kapsamında kalibrasyon, verifikasyon ve benzeri raporları kısa sürede hazırlayıp müşteriye ulaştırmak.
  • Gerekli servis bakım için yedek parça siparişlerini servis ofis destek ekibi ile koordineli olarak vermek.
  • Ürün bilgisini geliştirmek. 
  • Servis kontratlarının geliştirilmesi konusunda Servis Satış Temsilcisi'ne yardımcı olmak.

Size sunduklarımız
Süreki öğrenme ve takım çalışması
MT Hakkında
METTLER TOLEDO hassas tartım ve ölçüm ekipmanları satış ve servisinde, dünyanın önde gelen şirketlerindendir. Biz bir inovasyon lideri olarak yaşam bilimleri ve ilaç, gıda ve kimya gibi çok sayıda endüstride bulunan müşterilerimiz için Ar-Ge, kalite kontrol ve üretim süreçlerinde sunduğumuz kritik çözümlerimiz ile bilinmekteyiz. Biz dünyanın her yerinde inovasyon ve uluslarası anlayış ile şekillenmiş bir kültür ile çalışmaktayız.
Eşit İşveren Fırsatları
Biz dünya çapında fırsat eşitliğini ve ekiplerimizde iş geçmişi, uzmanlık alanı, cinsiyet ve etnik köken açısından değer çeşitliliğini teşvik etmekteyiz. Sürdürülebilirlik, Çeşitlilik ve Fırsat Eşitiği taahhütlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bizi buradan ziyaret edin.

En savoir plus sur METTLER TOLEDO

Jetez un coup d'œil à une « journée dans la vie » d'un employé de METTLER TOLEDO. Quel que soit l'endroit où vous travaillez dans cette entreprise, l'esprit d'équipe transparaît. METTLER TOLEDO est peut-être exactement là où vous appartenez.

Connectons-nous

Rejoignez notre communauté de talents et recevez des mises à jour personnalisées sur nos opportunités.

S’enregistrer

Nous souscrivons au principe de l'égalité d'accès à l'emploi et valorisons la diversité au sein de notre entreprise. Nous prenons en considération l'emploi sans tenir compte de la race, de la couleur, de la religion, du sexe, de l'âge, de l'origine nationale, du handicap, de l'orientation sexuelle, de l'identité de genre, des informations génétiques, du statut d'ancien combattant protégé ou de toute autre classification protégée. Renseignez-vous sur vos droits en matière d'égalité des chances en tant que demandeur en vertu de la loi.

Retrouvez les résultats de notre Index égalité Femmes-Hommes ici.

METTLER TOLEDO s'efforce de rendre www.mt.com accessible à tous les utilisateurs. Si vous souhaitez communiquer avec nous au sujet de l'accessibilité de notre site Web ou si vous avez besoin d'aide pour remplir le processus de demande, veuillez communiquer avec nous à l'adresse Contactez-nous EEO@mt.com.